Microcement anlægges på gulv og væg

Overvejer du at få lagt microcement på gulv eller væg? Hos Tunes Malerfirma er vi eksperter i at skabe smukke overflader med maling og microcement. Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt malerfirma, som ligger i Grindsted, men vi har også kunder i blandt andet Varde og Billund samt mange andre steder.

Kombinationen af holdbarhed, funktionalitet og design

Hvad er microcement? Det er et robust materiale, som består af et mindre lag cement, og det kan anlægges på vægge, lofter og alle andre overflader. Microcementen kan anvendes både udendørs og indendørs, herunder på et badeværelse eller i et køkken.

Du kan vælge imellem et naturligt og råt betonudseende, en mat og dyb farve eller et glat og blankt udseende. Microcementen er med andre ord en kombination af holdbarhed, funktionalitet og flot design. Det er med andre ord et godt køb fremfor traditionel maling.

Indhent tilbud på malerarbejde

​Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster microcement?

​Vi er forhandler af microcement og har mange års erfaring med alle former for overfladebehandlinger – det er din sikkerhed for kvalitet.

Vores priser for at anlægge denne form for cement afhænger af flere forhold, herunder behovet for spartling og andet forarbejde. Vi giver naturligvis råd og vejledning, så du vælger den rette løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på microcement

​Vi tager gerne en snak om dine ideer, ønsker og behov, og vi kommer gerne forbi for at kigge på opgaven i dit bad, dit køkken eller et helt tredje sted. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 61 33 10 08 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail tune@tunesmalerfirma.dk.

jeres oplevelse

Hver bedømmelse tæller​ for os

"Har brugt Tunes Malerfirma flere gange. Han er en 100% ærlig håndværker - og laver altid noget flot arbejde - mine bedste anbefalinger herfra."

Leif Gade bedømte Tunes Malerfirma

"Super dygtig maler - alt blev gjort som aftalt og til tiden. Kan varmt anbefales."

Brian Bojer bedømte Tunes Malerfirma

"Great work. Tune delivers very high quality in both work and service."

Eric Bots-Bjerre bedømte Tunes Malerfirma

Lad dig inspirere af vores arbejde

​Lad dig inspirere her på vores hjemmeside, se noget af det vi udfører, og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller et godt råd.​